top of page

Sociale medier

Indhold

Analyse

Idégenering

Video og foto

annoncering

Målgrupper

Sociale medier

Online og offline

Vejledning

e-mail marketing

Content

Udsendelse

Vejledning

content

Foto og video

Tekstforfatning

Grafisk design

Information

Jeg ved hvor værdifuldt godt indhold er, når man vil markedsføre sin forretning, og derfor tilbyder jeg hjælp til alt fra idégenerering og udarbejdelse af indhold til efterfølgende analyse af det udarbejdede indhold eller den digitale kampagne. 

 

Godt indhold giver værdi

Det er vigtigt at holde et vist niveau i det indhold, som man deler, på eksempelvis sine sociale medier eller på sin hjemmeside. Det kan være svært selv hele tiden at finde på nye idéer, og derfor kan en ekstern konsulent ofte tilføre din virksomhed værdi, ved at komme med nye inputs. 

 

God markedsføring er meget individuel fra virksomhed til virksomhed, og netop derfor findes der ikke den perfekte opskrift, eller en eller anden standardformular, som man kan følge. For mig er det vigtigt at sætte mig godt ind i mine kunders virksomhed, og lave målrettede og skræddersyede kampagner og indhold, som passer netop til den virksomhedstype, som indholdet skal laves for. 

 

Digital markedsføring er vejen frem

I dag driver man sjældent en forretning uden, at man benytter sig af markedsføring på en eller flere online platforme. Det er ofte krævende at sætte sig ind i alle de aspekter der er, hvis man eksempelvis vil udarbejde en succesfuld kampagne eller skrive en god SEO-tekst. Det vil jeg gerne hjælpe dig med, og jeg skræddersyer en aftale, der passer præcist til dit behov. Jeg kan blandt andet hjælpe med:

 

  • Udarbejdelse af en markedsføringsplan

  • At komme med idéer til interessant indhold 

  • Analysere dit nuværende indhold og sammenligne

  • Lave online kampagner

  • Skrive SEO-tekster

  • Lave E-mail marketing

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. 

bottom of page