top of page

Artikler

Portrætartikler

Sportsreportager

Faglige artikler

Nyhedsartikler

Hjemmeside

Produkttekster

SEO-tekster

Kontaktsider

Korrektur

sociale medier

Annoncetekst

Indhold til profiler

Virksomhedsbeskrivelser

Tekstindhold

Presse

Pressemeddelelser

Virksomhedsinformation

E-mail marketing

Der er altid overraskende meget tekst, som skal formuleres, når man eksempelvis skal have sin hjemmeside til at fungere. Det kan være tidskrævende, og det kan være svært at skrive den gode tekst. Derfor tilbyder jeg at hjælpe dig med tekstforfatning i alle mulige afskygninger. 

 

En god tekst fanger kunden

Det er vigtigt, at det indhold, man har på sin hjemmeside, sine sociale medier eller i de offline markedsføringselementer, som man udgiver, er troværdigt og velformuleret. 

 

En god tekst skaber en større troværdighed, og giver kunden et bedre indblik i, hvad din virksomhed tilbyder. 

 

Jeg tilbyder at skrive fængende tekster til din virksomhed, hvad enten det er til din hjemmeside, til dine sociale medier eller til en flyer. Jeg kan også lave tekster til manuskripter, jeg kan lave interessante artikler og blogindlægs, ligesom jeg kan hjælpe med at forfatte tekst til din næste markedsføringskampagne. 

 

SEO-tekster hjælper din virksomhed

Du har nok hørt begrebet ”SEO-tekst”, og det er faktisk lidt svært at forholde sig til. En SEO-tekst er en tekst, som hjælper dig til en bedre placering på Google, men hvordan skriver man en god SEO-tekst. Der er ikke nogen præcis opskrift, men i samarbejde med dig, tilbyder jeg at skrive gode tekster, hvor der er fokus på dine nøgleord, og på ord, som kan fange Googles søgemaskiner og dermed dine kunder. 

 

En god SEO-tekst er velformuleret, skrevet til kunden og ikke mindst gennemtænkt. Den fortæller om hvad det er, som du og din virksomhed tilbyder, og den er først og fremmest skrevet til kunden. 

 

En tekstforfatter der lytter

Når jeg samarbejder med mine kunder, sætter jeg en stor ære i hele tiden at lytte til kundens behov. Det er i fælleskab, at vi får frem til det bedste produkt, og derfor opfordrer jeg altid til en god dialog. 

 

Det er mit mål at hjælpe bedst muligt gennem mine skriftlige kompetencer, og i samarbejde får vi med garanti skabt de rette tekster til dig.

bottom of page