top of page
Tekstforfatning

Tekstforfatning

Artikler

Produkttekster

Pressemeddeleser

Hjemmesideindhold

Kreative opslag

Marketing

marketing

Sociale Medier

Content 

E-mail Marketing

Annoncering

Fotografeing

Foto & Video

Præsentationsvidoer

Sportsbilleder

Interviews

Portrætter

Grafik

Presse

Pressechef

Events

Pressemeddelelser

Kontakt til presse

Jeg tilbyder forskellige ydelser indenfor markedsføring, tekstforfatning, fotografering og analyse. Fordelen ved at vælge mig, som din eksterne samarbejdspartner er blandt andet, at du udelukkende betaler for det du har brug for. 

 

Markedsføring der virker

Jeg tilbyder hjælp og vejledningen indenfor primært digital markedsføring, og udarbejdelse af godt indhold er mit speciale. Content på eksempelvis sociale medier, spiller en enorm rolle i dagens markedsføring, og her har jeg værdifuld erfaring, som kan hjælpe din forretning på vej. 

 

Tekstforfatning der skaber værdi

Det er vigtigt, at du fremstår seriøs og troværdig, og det gør du bedst ved, at alt dit indhold er velskrevet og gennemarbejdet. 

 

Jeg tilbyder at lave alle mulige forskellige tekstforfatningsopgaver, og jeg kan hjælpe med alt fra SEO-tekster til udarbejdelse af en portrætartikel eller et manuskript. 

 

Flotte fotos er bare bedre

Jeg er også behjælpelig med fotografering. Jeg kan både tage portrætter, sportsbilleder, produktbilleder eller stemningsbilleder. Sammen med en god tekst, som skal bruges i en kampagne, har man ofte brug for gode billeder. Jeg tilbyder at lave begge dele, og i samarbejde med dig, kan jeg med garanti skabe flot indhold, og gode billeder. 

 

Analysen viser om det virker

Du er måske allerede i fuld gang med at afprøve alle mulige forskellige ting på din hjemmeside eller på dine sociale medier. Men ved du egentligt om det virker?

 

Jeg kan hjælpe dig med at lave analyse af eksisterende sider og indhold, og udarbejde statistik og rapporter, der viser hvordan din virksomheds eksisterende indhold virker. Ud fra det, kan jeg komme med inputs til, hvad man kan prøve at gøre anderledes, ligesom jeg kan kortlægge hvad der virker, og hvad der ikke gør. 

bottom of page